Menu

Negle der holder til det beskidte havearbejde

0 Comments


Du kender det sikkert godt. Når begejstringen over en ny plante eller smart skjuler tager overhånd, og du bare må stikke fingrene ned i noget jord. Og handskerne, de ligger langt væk. Måske kan du ikke engang lige huske, hvor du lagde dem. Især om efteråret og foråret er der rigeligt med anledninger til at få jord under neglene. Det er på de to årstider, at der skal friskes op i vindueskarmen, og planterne trænger til lidt ekstra forkælelse.

Når fingrene kommer op af jorden igen, ser planten sikkert flot ud, og vindueskarmen stråler, men fingrene har set bedre dage. Og dine negle kunne godt trænge til en manicure eller som minimum et varmt håndbad. Nu er du kommet til skrubbefasen. Og den kan trække ud.

Når du langt om længe har fået jorden helt ud af neglebåndene, og kigger trist ned på dine negle, som sikkert har set bedre dage, så overvej, om du skulle forkæle dem med nye, stærke gele negle. De er så nemme at bygge op, at du får et flot resultat allerede første gang, du prøver. Gele negle kan nemlig formes igen og igen, lige indtil du er tilfreds med resultatet og hærder dem i uv-lampen. Herefter har du stærke, smukke, naturlige negle, som bare holder.

Geléen findes i mange forskellige naturlige farver, og den hverken lugter eller udsender giftige dampe, så du behøver ikke bekymre dig om dine sarte planter eller dine egne næsebor.

Og næste gang, du glemmer dine handsker, når du omplanter en stuebirk eller fylder op med jord omkring dit citrustræ, behøver du ikke bekymre dig om, hvordan dine negle reagerer. For de kommer til at holde. Og hvorfor egentlig også tage handsker på? Mange plante-entusiaster foretrækker at arbejde med bare hænder for bedre at kunne fornemme, hvordan planten reagerer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *