Menu

Er du låst ude? Så frygt ikke..

0 Comments


De fleste har prøvet det eller frygtet at skulle prøve det. Man kommer hjem og står desperat og roder tasken igennem, før man må indse, at man har glemt sine nøgler inde på bordet, inden man overhovedet tog hjemmefra. Man er låst ude – og hvad gør man så?

Heldigvis har man mulighed for at kontakte en låsesmed på Amager på alle tider af døgnet. En stor del låsesmede har nemlig døgnservice og kan rykke ud og hjælpe, hvis du er kommet til at låse dig ude.

Sådan hjælper låsesmeden dig

Når du ringer til en låsesmed på Amager, fortæller du om din situation, og hvor du befinder dig henne. Din låsesmed kan så fortælle dig, hvornår han kan være fremme for at hjælpe dig, og hvad prisen cirka kommer til at være. Det er vigtigt, at du med en eller anden form for dokumentation kan bevise, at det er dig, der bor på den pågældende adresse.

Afhængigt af hvilken type lås og nøgle, du har, bruger låsesmeden forskellige metoder til at åbne din dør. Typisk kan de fleste låse åbnes ved hjælp af en slynge ind gennem brevsprækken eller ved hjælp af en låsepistol. Begge dele tager kun et øjeblik og gør for det meste ikke nogen skade på hverken døren eller låsen. I nogle tilfælde kan der dog være behov for at indsætte en ny cylinder i låsen, efter den er åbnet, og det tager både længere tid og vil koste mere.

Vælg låsesmed der er hurtigt fremme

Når du skal finde en låsesmed på Amager, så sørg for at vælge én, der dækker dit område og kan være hurtigt fremme. Priserne vil variere alt efter tidspunkt på dagen og opgavens omfang. Din låsesmed kan fortælle dig om priserne, når du ringer ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *