Menu

En begravelse med de rigtige blomster

0 Comments


Når der skal tages afsked med den, du har kær, er det vigtigt at have en bedemand, der forstår dine behov. Hos Elholm Begravelse finder du en bedemand i Lyngby, som går til ceremonien med dyb forståelse og respekt for det tab, du har lidt

En bedemand der tager de rigtige ansvar

Denne bedemand i Lyngby varetager derfor alle de praktiske opgaver, der måtte være i forbindelse med en begravelse eller bisættelse; fra papirarbejde til iklædning af den afdøde, musik ved ceremonien og bestilling af salmebøger, dødsannoncer og kistepynt. På den måde håber bedemanden i Lyngby, at de pårørende og efterladte får tid til at sørge.

I Elmholm Begravelse er der fokus på omsorg, empati og tillid. Beslutter man at benytte sig af denne bedemand i Lyngby, starter forløbet med en fortrolig og nær samtale, som kan finde sted der, hvor det passer dine behov bedst; hvad enten det er på plejehjemmet, på hospitalet, i eget hjem eller på en af bedemandens adresser i Lyngby og omegn.

Erfaring betyder noget

Det er her, der vælges kiste, blomster, kirkegård og lignende, og den erfarne bedemand i Lyngby kan i øvrigt rådgive og informere om mulighederne, så den afdøde får en værdig og smuk højtidelighed, der stemmer overens med både den afdødes og de pårørendes ønsker. Bedemanden i Lyngby kan også kontakte præst og kirke for fastsættelse af tid og dato for afskeden.

Som bedemand i Lyngby har Elholm Begravelse stor erfaring med at planlægge og afholde smukke og mindeværdige begravelser, også hvis der er tale om en borgerlig højtidelighed. Bedemanden i Lyngby har også et tæt samarbejde med solisten Lone Wagner fra Aveto, som kan bidrage til en smuk og personlig afsked ved højtideligheden.

Elholm Begravelse har kontorer Allerød, Hellerup og Virum, og er især behjælpelig som bedemand i Lyngby og omegn. De tre kvinder Christina, Lone og Marianne står i front for forretningen, og du er som pårørende i trygge hænder hos dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *